Lesrooster schooljaar 2022/2023

Het lesseizoen loopt van 27 augustus t/m 5 juli. In de schoolvakanties is er geen les. In juli en augustus wordt er geen lesgeld gerekend.
Klik in het lesrooster hieronder op je gekozen lesdag om je in te schrijven.

Lid worden van de Music Monkeys familie

Nieuwe leden krijgen een muzikaal welkoms cadeau!
Voor kinderen in groepslessen is dit een Music Monkeys tasje met daarin een aantal basismaterialen: claves, twee schudeitjes en twee danssjaaltjes.

Je betaalt € 50,00 per maand (of € 27,50 voor een groep in het weekend). Hiervoor krijg je elke week les in een vaste groep.
Wil je later in het cursusseizoen starten? Dat kan indien de groep niet vol zit. In dat geval betaal je de eerste maand naar rato + de eerstvolgende maand.

Mis je een les door vakantie of ziekte? Je kan de lessen dan online volgen via Google Meet, of later inhalen. Lessen mogen gedurende het hele lesjaar ingehaald worden binnen een andere groep, zolang je lidmaatschap loopt.

Je kan je inschrijven via het lesrooster hierboven. Hier betaal je de resterende tijd van de huidige + de eerstvolgende maand vooruit en inschrijvingskosten à € 20,00. Daarna wordt het lidmaatschap maandelijks automatisch geïncasseerd.
Wil je je abonnement stopzetten? Stuur dan een maand van te voren een email naar admin@musicmonkeys.eu.

Registration is for one child with one parent. For a second child in the same group you will get 10% discount.

Trial package

Wil je de lessen eerst uitproberen voordat je lid wordt? We bieden een proefarrangement aan van vier lessen voor € 40,00.

Deze vier lessen plannen we samen in, wanneer er een plekje vrij is in een groep. Op verschillende lesdagen en eventueel zelfs bij verschillende docenten, zodat we goed kunnen kijken welke les het beste past bij jouw kind. Op zaterdag zijn geen proeflessen mogelijk.
Kan je alleen op één vaste dag in de week meedoen? Dan kan je je beter meteen inschrijven als lid (dit kan via het lesrooster hierboven).
Stuur een email als je een proefarrangement wilt afnemen.

Cursusjaar & aantal lessen

Het lesseizoen loopt van 27 augustus t/m 5 juli, bestaande uit 37 lesweken. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven en er zijn een paar extra vrije dagen voor bijscholing van onze docenten. (bekijk hier de kalender met alle lesdata)

Kom je heel het schooljaar? Dan ben je dus verzekerd van 37 lessen. Voor zaterdaglessen zijn dit 20 lessen.

Voor juli en augustus wordt geen lesgeld gerekend, je betaalt dus slechts 10 maanden per jaar.

Je abonnement tussendoor stopzetten kan. Lees hier meer over op F.A.Q.

Privéles

Voor privéles viool en piano betaal je € 95,00 per maand. Hiervoor wordt er een vaste lesdag en tijdstip voor je gereserveerd.

Neem eerst Contact met ons op om te kijken of er een geschikt moment voor je beschikbaar is. Indien ja, dan kan je een proefles boeken à € 25,00 of je meteen aanmelden als lid. Je betaald dan de eerste maand vooruit. Daarna wordt het lidmaatschap maandelijks automatisch geïncasseerd.

Ooievaarspas

Kinderen met een geldige Ooievaarspas krijgen 50% korting op de cursussen. Voor kinderen vanaf 4 jaar wordt de contributie zelfs helemaal betaald door de Ooievaarspas, met de regeling Kinderen Doen Mee. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.