Lesrooster

Buitenlessen

Zolang de studio gesloten is door de Corona-maatregelen geven we buiten les (waarschijnlijk t/m 10 mei). Het rooster is hierdoor iets anders dan gebruikelijk.
De buitenlessen vinden plaats op het Sweelinckplein (aan de kant van de Waldeck Pyrmontkade).
Bij de buitenlessen is het volgen van losse lessen mogelijk! Je meldt je per les aan via de webshop (tenzij je je al had ingeschreven voor een cursus, dan is los aanmelden niet nodig)
Doordeweekse lessen zijn elke week. De zaterdaglessen zijn twee keer per maand.
Indien het slecht weer is wordt de les afgezegd en kan de geboekte les een andere keer worden gebruikt.
Heb je je ingeschreven voor een buitenles? Meld je dan aan bij deze WhatsApp-groep; hier stuur ik een update voor het geval de les niet doorgaat.

Losse les: € 13,00. Strippenkaart voor 7 lessen: € 85,00
Met Ooievaarspas 50% of 100% korting.

I.p.v. het boeken van losse lessen kan je je ook inschrijven voor een cursus. In dat geval begint de cursus buiten en zodra het mag gaat de cursus verder in de studio. Dan wordt het onderste lesschema aangehouden. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met me op!

Deelname is voor één kind met één ouder.
Deur opent 10 minuten voor aanvang van de les.

Indien je interesse hebt in een cursus op een andere dag/tijdstip, neem gerust contact op. Bij voldoende interesse kan er een extra groep gestart worden.

Kinderen met een geldige Ooievaarspas krijgen 50% korting op de cursussen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zelfs helemaal gratis meedoen met de regeling Kinderen Doen Mee. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.