Muziekcursus vrijdag 16:00 uur periode 2

31,0073,50

Bij het afronden van de bestelling: noteer de naam en geboortedatum van je kind bij de opmerkingen.

Wissen
Artikelnummer: MCV5 Categorie:

Beschrijving

Zie https://lesrooster.musicmonkeys.eu om te kijken welke cursus geschikt is voor de leeftijd van je kind.

 

Gedurende het jaar worden er meerdere lessenreeksen gegeven voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. De allerkleinsten komen samen met een ouder/verzorger naar de muziekspeelgroep, de kleuters doen zelfstandig mee aan speelse lessen.

 

Gecombineerde groep (0 – 5 jaar)

De jongste baby’s raken verwonderd door alle klanken, zang en bewegingen. De dreumesen worden enthousiast van de kiekeboe-liedjes en van het ontdekken van alle muziekinstrumenten en spelmaterialen!

De zintuigen worden volop gestimuleerd. Er worden veel liedjes gezongen met de kindjes op schoot, waarbij praktische liedjes over opruimen en tandenpoetsen bij veel ouders favoriet zijn! We gaan samen bewegen en dansen op verschillende soorten muziek. Ook massageversjes en muzikale klankenspelletjes komen voorbij.

De kinderen ervaren muziek in zijn geheel: met luisterspelletjes, zingen, zelf op instrumenten spelen en dansen. Van oer-Hollandse kinderliedjes tot klassiek en salsa!

Op een speelse manier komen de kinderen samen met hun ouder/verzorger in aanraking met muziek. Samen muziek maken versterkt de ouder-kind band en zorgt bovendien voor veel plezier!

Deze gecombineerde groep is ideaal voor ouders met meerdere kinderen of vrienden met kinderen van verschillende leeftijden.
Kom je met meerdere kinderen? Voor je tweede kind krijg je 10% korting. Heb je drie of meer kinderen? Stuur me dan een berichtje voor de mogelijkheden.

Lesopbouw

De lessen duren 45 minuten. 10 Minuten van te voren is er al inloop om iets te drinken. Voor de kinderen belangrijk om een overgang te hebben en te kunnen wennen aan de ruimte en andere deelnemers, voor de ouders fijn om te socialiseren!
Elke les begint en eindigt op dezelfde manier. Ook zullen een aantal bekende liedjes/oefeningen terugkomen, omdat jonge kinderen behoefte hebben aan vaste patronen en herhaling. Om het ook voor de ouders leuk te houden komt er elke les ook nieuw materiaal in voor 😉