De verhuizing naar de Witte de Withstraat 28 heeft iets langer op zich laten wachten dan de bedoeling was, maar op 19 juni mocht ik jullie eindelijk ontvangen op onze nieuwe plek.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor jullie steun. Familie, vrienden en cursisten. Van het daadwerkelijk helpen om de ruimte klaar te maken tot de peptalks wanneer ik de verbouwing even niet meer zag zitten 😉
Alle lieve cursisten die heel geduldig zijn geweest en zo betrokken waren. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn ochtenden mag beginnen met jullie kindjes lesgeven 🙂

Zowel de cursisten als ik voelen ons al helemaal thuis op de nieuwe locatie. De lesruimte zelf is open en licht en overal is gedacht aan kindvriendelijkheid. Zo is er een plek om kinderwagens te stallen, jassenhaakjes op lage hoogte zodat ze kinderen deze zelf kunnen ophangen, een ingebouwde verkleinbril op de wc en een commode.

De wekelijkse lessen zijn inmiddels (op de zaterdag cursus na) met zomerstop, maar we zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!